Tuesday, May 06, 2008

BERTANDANG KE RUMAH ARIEANNA

ish, malu la saya auntie mcda amik gmbr naked sy!! huhuuuuuu
Dh cantik Arieanna after mandi...!
Arieanna tgh shower... bising suara dia!!

On Sunday, Apr. 27 yg lps, sempat ler singgah umah Arieanna nk main n kasik hadiah kat dia... hehehe...tp, time tuhh dia lak meragam... asyik nk dgn ibu jer... x leh nk main2 lgsg... time dipeluk ibu, aku tegur2, main2 kaki dia pun, hampeh dia buat derkk jerr....

so, kt sini sempat ler snap pic dia.. time tuhh dia tgh nk mandi... n biasa ler, bby nihh, lps jer mandi mesti dh nk tido kan... tuhh yg buat perangai... tp, mmg tak sangka bila tgk emy mandikan, layan anak, menetek Arieanna... rasa mcm best sgt..!! dh berubah emy kann!!
ptg tuhh gak mak emy smpt goreng mi grg yg sedap sekali.. smpi bertambah ler ktorg mkn..(hehehe... bukan lapar tau tp mmg sedap!! ) n aku lak, tak tau nk kasik apa kat Arieanna, just belikan dia walker.. nk beli stroller, ibu dh beli plak kann.. ermm, walker pn ok kot... :)
xpe, nxt time beli present lain plak utk Arieanna ye..
actually, ptg tuh janji ngn speed nk g same2 ke umah Arieanna, tp last minit atas sbb2 yg x dpt dielakkan, speed lak ada hal, lgsg cancel... errmm, dh belikan tau coklak utk syira..tp, takde rezeki nk kasik dia..!! takpela, nxt time auntie mcda beli lain ye syira!! huhuuuuu....
k ler, tu jer citer nyer bertandang ke rumah Arieanna... :)

2 comments:

Emy said...

wahhhh.. senang hati ko ek... cian arieana, auntie mc da amik gmbr naked!!! thx mc da kasik hadiah.. semoga murah rezeki kawan2 yg kasik hadiah utk arieana..

yatispeed said...

tu la pasal..apa kata bila arieana dah besar nanti..suruh dia saman auntie mekda dia sebab takde copyright nak letak gambar naked arieana..